Våra tjänster

Totalentreprenör
inom bygg

Här hittar du mer information om våra tjänster

Vi erbjuder tjänster till privatpersoner, företag och kommuner.
Vi har vår bas strax utanför Trelleborg men är verksamma i hela Skåne.

Som totalentreprenör ansvarar vi för projektering, bygglov, material, det egna arbetet samt eventuellt arbete som lejs ut till underentreprenörer. Allt vårt arbete utförs enligt rådande normer och regler.

För privatpersoner omfattas samtliga tjänster av ROT-avdraget.

Renovering

Oavsett om ni behöver göra mindre snickerier eller en totalrenovering så tar vi fram den renoveringslösning som passar er och ert hem bäst. En bostad i gott skick är både bra för trivseln och för ekonomin.

Ombyggnad

Vill ni skapa ett extra rum i bostaden? Eller längtar ni efter fler öppna ytor? Din Byggare kan möta de flesta förfrågningar inom bygg. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

Nybyggnation

Drömmer ni om att bo i ett helt nytt hus, anpassat efter er stil? Eller skulle ni vilja bygga en gäststuga, ett poolhus eller ett sommarhus? Vi tar hand om ert livs största projekt från dröm till verklighet.

Tillbyggnad

Har ni vuxit ur huset, hittat en hobby som kräver eget utrymme eller börjat jobba mer hemma och saknar ett funktionellt kontor? Då kan en passande tillbyggnad vara lösningen.

VVS

Ska ni bygga kök eller badrum? Eller har ni råkat ut för en olycka med spruckna rör, en trasig varmvattenberedare, läckage eller stopp i avlopp? Vi installerar, reparerar och monterar de flesta arbeten inom rörmokeri och VVS.

Kontakta oss

Godkännande*